Digitala strategier

Varför digitala strategier?​

Behöver ni hjälp med marknadsföring, marknadsplaner eller övergripande strategier, så erbjuder vi även detta. Detta kan innebära att ni får hjälp med kostnadsberäkningar vid förstudier inför projekt, eller med själva förstudien. Vad behövs, vilka områden bör det fokuseras på? Hur många timmar är det rimligt att de olika områdena tar att utveckla etc? 
Det kan även vara en second opinion av en förstudie eller offert på större projekt. Det är inte alltid lätt att avgöra rimligheten i exempelvis kostnader i kommande projekt om man inte är insatt i området. Vill ni ha någon som sitter ner med er på tu man hand och går igenom rimligheten i uppskattad tid och pengar, så hör av er.  

Analysen

Detta är en viktig bit som dessvärre många glömmer. Det handlar om att mäta hur folk rör sig på sidan, vad de gör på sidan, om och vart de tappar intresse. Hur många konverteringar som görs (konverteringar får man fram genom att man mäter målen med sidan). Detta använder vi för att lättare och bättre ta beslut på eventuella förändringar av er sida genom att få fram riktiga fakta och inte ta beslut baserade på gissningar.  Här använder vi oss främst av Google Analytics, men även av andra tredjepartsprogram för att uppnå största precision.  

Målet här är att hitta vad som lockar kunder, vilka som lockades och vart ifrån och att få dem att komma tillbaka igen. Via dessa verktyg kan vi även se vilka reklamannonser som fungerade och vilka som inte fungerade. Eller om det lönade sig att lägga alla de där timmarna på att synas på sociala medier osv. Man kan spara mycket pengar genom att inte spendera dem på onödiga annonser på fel platser. 

Hemsidor & Webbapplikationer  

Behöver du hjälp med att starta upp en hemsida/webbapplikation så erbjuder vi även kompletta anpassade lösningar för dig och ditt företag. Hemsidor, e-handelslösningar och andra ”appar”, beroende på vad som eftersöks är inget hinder utan en självklarhet om det är det som önskas. 

Ibland behöver man inget avancerat. Inte den där extremt coola supersidan som får folk att tappa andan. I ärlighetens namn är den tiden förbi, och de sidorna är bara onödigt dyra och svåra att underhålla. En sida ska vara funktionell. Den ska fylla sitt syfte. Den ska fungera och vara lätt att hitta rätt på för kunderna att förstå. Den ska även vara lätt att administrera och därmed även billig att administrera. Vi kan hjälpa dig att bygga upp en sida från grunden, eller bara anpassa den till det bättre om så önskas. Så känner ni att ni har kört fast, att ni saknar en funktion på er sida eller att den behöver fräschas till, kontakta då oss. 

 

Scroll to Top