SEO

Varför Search Engine Optimization?

Förutom att använda sig av Adwords är det bra om man anpassar sin sida så att Google förstår vad sidan handlar om. Detta är en anpassning på er sida gentemot Google, som görs för att denna synas högt i den organiska listan (de resultat du får som inte är sponsrade länkar eller annonser) vid sökningar på Google. SEO är en förkortning efter engelskans “search engines optimisation” eller på ren svenska “sökmotoroptimering”.

Detta är ingen magi. Principen tala med bönder på bönders vis passar in bra här. Fast tänk då; tala med Google på Googles vis.

Detta kan innebära att vi tillsammans måste se över alla dina texter på er sida för att just optimera den. För att Google ska prioritera upp din sida så ska den se ut på ett visst sätt, vara skriven på ett visst sätt, inte ha för många ord och inte för få. Exakt hur denna formel ser ut varierar och vi hjälper er att hålla reda på detta och kan hjälpa er att redigera texterna därefter.

Genom att sökmotorsoptimera sidan så syns man tydligare helt enkelt. Hamnar högre upp på listorna, helst direkt under de betalda annonserna som givetvis hamnar överst.

Scroll to Top