Search Engine Optimization

Varför Search Engine Optimization?

 

Search Engine Optimization, förutom att använda sig av Adwords är det bra om man SEO anpassar sin sida så att Google förstår vad sidan handlar om. Detta är en anpassning på er sida gentemot Google, som görs för att denna synas högt i den organiska listan (de resultat du får som inte är sponsrade länkar eller annonser) vid sökningar på Google. SEO är en förkortning efter engelskans “search engine optimisation” eller på ren svenska “sökmotorsoptimering“.

Detta är ingen magi. Principen tala med bönder på bönders vis passar in bra här. Fast tänk då; tala med Google på Googles vis.  MAn kan dela in sökmotorsoptimering  i två delar, en “on page” och en “off page”.

Detta kan innebära att vi tillsammans måste se över alla dina texter på er sida för att just optimera den. För att Google ska prioritera upp din sida så ska den se ut på ett visst sätt, vara skriven på ett visst sätt, inte ha för många ord och inte för få. Exakt hur denna formel ser ut varierar och vi hjälper er att hålla reda på detta och kan hjälpa er att redigera texterna därefter.

Genom att sökmotorsoptimera sidan så syns man tydligare helt enkelt. Hamnar högre upp på listorna, helst direkt under de betalda annonserna som givetvis hamnar överst.

AdWords
Analytics
Hemsida
Konverteringsoptimering
Marknadschef
Konkurrentanalys
Digitala Strategier
Copywriting