Referenser

Referenser & Kundcase

Sjöskolan logo

Sjöskolan på Beckholmen 

Båtutbildningar för såväl sjömannen på de sju haven, som fritidsskepparen i badviken. Vi utbildar centralt och marint i Stockholm och Göteborg. Från Förarintyg båt till Basic safety.

referens

Tack Christian för att du ökade vår kvalitativa trafik till hemsidan, samtidigt som du sänkte våra Google Adwordskostnader! Vi har använt Christian i flera år nu och han hjälper oss alltid att synas på bästa sätt i Googles värld som är under ständig förändring. Med Christians hjälp får vi bra exponering på våra viktigaste sökord i den organiska listan, samt en effektiv annonsering. Christian hjälper oss även övergripande med länkar och landningssidor.

– Gerhard Chronholm 

Pondusfoder 

Hundmat från Pondus är ett färskfoder hund av säkra och högkvalitativa svenska råvaror, och som ett av de första bolagen i Norden kan vi med stolthet säga att vi litar på våra produkter och den djupa kunskap som ligger bakom utvecklingen av dem. Vår historia börjar redan 1993 då vi i samarbete med en veterinär tog fram Pondus Original. Det är vårt äldsta och mest beprövade recept som rekommenderas av olika veterinärer mot känsliga magar. Sedan starten har vi försett framförallt slädhundarna i norra delarna av Sverige och Finland med mat av högsta kvalitet och smaklighet. Efter att ha mättat hundar uppe i norr i drygt 20 år har vi nu tagit ett steg närmre vår vision och utökar vårt nät av återförsäljare även söderut.

pondusfoder referens
intedningsbyrå referens

I ett samarbete med en Certifierad inredningsdesigner satsar vi på synlighet på sökordet “inredningsbyrå

inredningsbyrå referens
Jag är jättenöjd med min hemsida och mitt företags topplaceringar på Google
 
– Emelie. Certifierad inredningsdesigner 

noomihedlund.se

Noomi Hedlund jobbar som moderator, föreläsare och konsult på nationell nivå inom främst musik- och kulturbranschen.

Christian hjälpte till att skapa en hemsida som på kort tid etablerades som första relevanta sökträff på google. Med hans hjälp har Noomi nu en stark, relevant trafik till hemsidan, samtidigt som hon äger sitt varumärke och har en egen professionell plattform att utgå ifrån. Tack för ett fantastiskt genomfört uppdrag!

– Noomi Hedlund. 
Rulla till toppen